fbpx

Camping Plitvice su vaša sigurna destinacija za odmor i ove sezone

U ovo neizvjesno vrijeme, potpuno bezbrižno možete planirati godišnji odmor kod nas slijedite li Safe stay oznaku sigurnosno zdravstvenog protokola za pandemiju. Safe stay in Croatianacionalna je oznaka koja govori kako je Hrvatska vaša sigurna destinacija, a koju su i Camping Plitvice dobile za potvrdu sigurne destinacije.

Uz Safe travel“ oznaku moći ćete se bez brige opustiti i posvetiti punjenju svojih „baterija“ sljedeći te dvije oznake gdje god se kretali u Hrvatskoj. Tako je i naš kamp, uz ostalu mreža hotela, restorana, turističkih zajednica, prijevoznika i mnogobrojnih kulturnih institucija, jedan od pružatelja ugostiteljskih i turističkih usluga odnosno mjesto gdje se možete osjećati sigurno.

Statistike govore kako 90 % svog vremena provodimo u zatvorenim prostorima, a zbog pandemije se ovaj postotak i povećao. Prosječno dijete provodi oko šest sati dnevno pred ekranom (kompjutora, tv-a, mobitela…) što je u mnogim slučajevima više vremena nego što ga provedu s roditeljima.

Za dobrobiti boravka na otvorenom već svi znaju, kao i da je priroda naš najveći saveznik u postizanju psihofizičkog zdravlja. Kisik, mikrobiom šume, vitamin D, iscjeljujući zvukovi žuborenja krošnji, jezera ili rijeka jačaju naš imunitet, poboljšavaju kapacitet pluća, potiču mentalno zdravlje, omogućuju brže i lakše otpuštanje stresa, opuštanje na svim razinama i pune nas energijom. Uz to, aktivan odmor potiče djecu da provode više vremena (igrajući se) na otvorenom te povećanje kognitivnih funkcija učenja (npr. kroz zajedničko istraživanje u prirodi ili orijentaciju po mahovini).

I dok se vi možete potpuno opustiti i uživati u svom odmoru te istraživati lokalne delicije, Camping Plitvice će se pobrinuti da i ove sezone iskusite nezaboravne lijepe trenutke. Bez obzira dolazite li sami, s obitelji, djecom ili kućnim ljubimcima (pet friendly smo kamp); na dulji odmor ili vikend gateway; uživati u prirodi, adrenalinskim aktivnostima ili gastro istraživanjima; digitalni ste nomad i radite uživajući na lijepim lokacijama– sve možete pronaći na jednom mjestu kod nas. Puls prirode u Camping Plitvicama nikad ne staje. On i dalje pulsira pozivajući vas na nove avanture i ove sezone.

Što točno znači oznaka „Safe stay in Croatia“?

Ova oznaka je potvrda da se destinacija ili lokacija u Hrvatskoj pridržava svih protokolarnih i epidemioloških mjera za vašu sigurnost, te je ujedno naziv nacionalnog projekta pokrenutog od strane Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske Turističke zajednice.

Što uključuje oznaka „Safe stay in Croatia“ za kampove?

– istaknute obavijesti o epidemiološkim mjerama na vidljivom mjestu unutar kampa;

– obavezu pridržavanja propisanog razmaka za unutarnje zajedničke kao i vanjske prostore;

– u zajedničkim prostorijama istaknuta sredstva za dezinfekciju ruku i mjerači tjelesne temperature;

– redovito dezinficiranje prostorija, radnih površina (restorana), sanitarnih čvorova;

– obavezu nošenja zaštitne maske u zajedničkim prostorima, a djelatnici restorana i zaštitnih rukavica;

– dezinfekciju mobilnih kućica, posteljine i ručnika kod smjene svakog gosta;

– osiguran sigurnosni komplet tzv. Safety Kit na zahtjev gosta (zaštitna maska, rukavice, dezinficijens);

Room service na zahtjev gosta (dostava hrane u smještajnu jedinicu) u periodu kada je restoran otvoren (usluga se dodatno naplaćuje 75 kn);

– mogućnost naručivanja dostave doručka u smještajnu jedinicu tzv. Breakfast box na zahtjev gosta po promotivnoj cijeni od 50 kn unutar perioda od 1.3. do 1.5.2021. (redovna cijena izvan navedenog perioda je 105 kn);

– ograničenje broja osoba u bazenu (u periodu kada je otvoren) radi zadržavanja obaveznog fizičkog razmaka te obaveza dezinficiranja (pred pranja) svakoga tko ulazi u bazen.

Više informacija o sigurnosnim mjerama možete pronaći u Safe travel dokumentu.

Što točno znači „Safe travel“ oznaka?

Ova oznaka je potvrda na svjetskoj razini koju dodjeljuje Svjetsko vijeće za putovanja i turizam (WWTC) koja ukazuje na sigurno putovanje prema svjetskim standardima zdravstvene i higijenske zaštite.

Dodatne mjere osigurane za vaš siguran boravak:

Osim epidemioloških mjera koje su uvedene za vaš siguran boravak, Camping Plitvice imaju prirodnu izoliranost cijelog objekta kao i čistu prirodu kojom su okruženi, a sve luksuzne mobilne kućice imaju svoj privatan ulaz i vlastitu prostranu terasu što omogućuje potpunu intimnost za svakog gosta. Većina standardne ponude i sadržaja održava se na otvorenom (uključujući i teretanu).

Standardna ponuda aktivnosti i sadržaja Camping plitvica:

Ponudu aktivnosti možete dogovoriti već kod same rezervacije smještaja te unaprijed planirati svoj bezbrižan i ispunjen odmor. Na besplatnom raspolaganju su: igraonica, amfiteatar, teren za košarku, badminton ili rukomet, vanjska teretana. Uz nadoplatu imate mogućnost najma električnih bicikala, raznih paketa adrenalinskih aktivnosti ili jahanja konja, posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera samo 3 km od kampa ili drugim atraktivnosti poput ranča Dolina jelena, Baraćevim špiljama itd.

Nove usluge i aktivnosti u ponudi Camping plitvica:

Svake godine širimo ponudu i suradnje s vanjskim partnerima kako bismo vam donijeli bogate programe za uživanje u ljepotama prirode i okolice. Ova ponuda uključuje: planinske izlete s degustacijama autohtonih jela, posjete sirani „Runolist“ ili poljima lavande lokalnih OPG-ovaca;  tretman medene inhalacije apiterapije ili tečaj meditacije, te mnogi drugi.

Info o radu Camping plitvica:

  • Sve luksuzne DELUXE i PREMIUM mobilne kućice modernog dizajna s 5 zvjezdica te sve kamp parcele i mjesta za šatore na raspolaganju su vam tijekom cijele godine;
  • Restoran i bazen se planiraju otvoriti za javnost od 1.5.2021. zavisno o epidemiološkim mjerama koje su tada na snazi. Radno vrijeme restorana je svaki dan od 7 do 23 sata;
  • FIRST MINUTE rezervacija smještaja koja uključuje popust od 25 % možete ostvariti samo ako najkasnije do prvog svibnja rezervirate termin za period od 1.5. do 31.12.2021. Ostvarite pogodnost već sada i rezervirajte svoj smještaj!

I to nije sve!

Osim svih navedenih mjera i protokola za vaš siguran i bezbrižan odmor, sigurni ste u još jednom. Mogućnost fleksibilnosti prilikom rezervacije u našim Camping plitvicama omogućava vam da promijenite datum dolaska u slučaju bilo kakvih izvanrednih epidemioloških promjena.

Pandemija je nametnula trend sporijeg putovanja pa je kvalitetniji i dulji boravak na jednom mjestu sve poželjnija vrsta sigurnog odmora, uz sve više rastući trend zelenog turizma.

Da li ste onda spremni za BEZBRIŽAN GODIŠNJI ODMOR na SIGURNOJ DESTINACIJI CAMPING PLITVICA u PULSU PRIRODE?

Rezerviraj svoj FIRST MINUTE smještaj sada!