Da godišnji odmori ne traju samo preko ljeta potvrđuje to i akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice pod nazivom „Mjesec hrvatskog turizma“ koja donosi puno pogodnosti za uživanje u odmorima, izletima i week gateway-ima u listopadu.

Od „Tjedna hrvatskog turizma“ prije tri godine kada je akcija prvi puta pokrenuta pa do cijelog mjeseca, u periodu od 1. do 31.10.2022., moći će se uživati u post sezonskom morskom i kontinentalnom turizmu s mnogobrojnim pogodnostima koje, samo da istaknemo, nisu toliko na raspolaganju tijekom sezone. Jedna od njih su iznimno povoljne cijene smještaja, hrane i ostalih turističkih usluga.

Stoga su i Camping Plitvice pripremili za vas pogodnosti koje nećete htjeti propustiti tijekom listopada, ali koje uključuju više od mjeseca hrvatskog turizma. Iako je naša zemlja predivna u svako doba godine, priroda je posebno lijepa tijekom jeseni i zime u Lici, pogotovo u predjelu Plitvičkog kraja. I zato, rezervirajte već sada svoj odmor u kampu koji je uronut u samu prirodu.

Mjesec hrvatskog turizma u Camping Plitvicama

Postoji li bolja prilika za posjetiti kraj koji se nalazi na spoju čak triju klima (kontinentalne, planinske i mediteranske) te strateške pozicije nego li u mjesecu velikih pogodnosti.

Tijekom cijelog listopada, cijene smještaja u Camping Plitvicama su 40 % povoljnije. Kako je počeo obiteljski tjedan početkom mjeseca, cijene obroka u našem restoranu su također povoljnije, te vrijede do kraja mjeseca. Osim toga, svi članovima LOYALTY PROGRAMA omogućene su dodatne pogodnosti.

Camping Plitvice smještene u naselju Smoljanac, nalaze se samo 500 metara od glavne prometnice (D1), ali uronjenje duboko u prirodu, stoga kod nas možete čuti samo cvrkut ptičica i puls prirode, bez buke grada i prometnica. Popularni vikend gateway, izleti ili microcations (česti ali kraći odmori, obično manje od pet noćenja) idealni su za upoznavanje i doživljaj kontinentalnog ličkog kraja. Jaunt je još jedan izraz za ovakvu vrstu odmora, a označava „kratko putovanje radi zadovoljstva“ ili izlet. Vjeruje se da možda potječe iz starofrancuskog jezika, a pojavio se još u 17 stoljeću te koristio za opisivanje putovanja na konju dovoljno dugo da se konj umori.

Osim što su proračunski prihvatljiviji oblik putovanja, ova vrsta odmora omogućuju da izađemo iz ureda, kuće i općenito svakodnevnog života na nekoliko dana, a da ne poremetimo ritam života. Donose taj bezbrižni osjećaj godišnjih odmora, pa su ujedno dobri za mentalno zdravlje – navode stručnjaci.

U „Mjesecu hrvatskog turizma“ također sudjeluju mnogi ponuđači turističkih usluga, pa ćete moći uživati i u povoljnijim cijenama nekih prijevoznika, ulaznica za kulturne, povijesne i prirodne znamenitosti, različitim turističkim atrakcijama itd.

Saznali smo za vas ponudu u okolici Camping Plitvica povodom „Mjeseca hrvatskog turizma“

 Nacionalni park Plitvička jezera

Unatoč tome što je najpoznatiji park u Hrvatskoj imao sniženja na ulaznicu do 9.10., nakon tog perioda, točnije od 10. do 31.10. moći ćete i dalje uživati u povoljnijim post sezonskim cijenama ulaznice u iznosu od 180 kn.

Park prirode Velebit i Cerovečke špilje

Smješteni u nešto daljoj okolici Camping Plitvica, na 70-ak kilometara udaljenosti, u razdoblju od 17. do 23.10. moći ćete uživati u povoljnijim cijenama ulaznica (35 % popusta) za Park prirode Velebit i Cerovečke špilje.

Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac

Slatkovodni akvarij u Karlovcu nudi 50% popusta na sve vrste individualnih ulaznica u periodu od 22. do 30. listopada 2022.

Quad avantura

Turistička agencija “Rastoke active”, samo 30-ak kilometara udaljena od našeg kampa, organizira quad avanturu u predjelu Rastoka i Slunja, na off road i šumskim putevima u pratnji vodiča, te s

s uključenim ručkom.

Događanja za grupe u Camping Plitvicama tijekom zimskog perioda

Iako tijekom zimskog perioda Camping Plitvice neće biti otvorene za pojedinačne posjete, i dalje smo otvoreni za sve grupne posjete i događanja. Sve pogodnosti za MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions) turizam pronaći ćete u našim DELUXE kućicama za smještaj do 68 sudionika, kongresnoj dvorani s 45 sjedećih mjesta, vlastitom restoranu kapaciteta 160 sjedećih mjesta i s prostranom natkrivenom terasom, vanjskom amfiteatru (120 sjedećih mjesta), pokrivenošću WiFi signala na cijelom resortu, dobrom prometnom povezanošću, te ostalim prednostima posebno pogodnim za Team Building organiziranja.

Organiziranjem vikenda ženskog druženja, yoga retreata ili zimskog vjenčanja svakako ćete dobiti jedinstvenu zimsku kulisu koja će unijeti posebnu čaroliju vašem događanju.

Na proljeće se opet vidimo s novim iznenađenjima

U kolovozu ove godine proslavili smo treći rođendan, a razloga za slavlje ima puno! Spremamo vam za proljeće iduće godine nova iznenađenja, puno novih usluga i popratnih sadržaja te novih mogućnosti za uživanje.

 

white_camping_plitvice_logo_cmyk
Kontakt Info

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera

reception@campingplitvice.hr

restoran@campingplitvice.hr

+385 (0) 53 652 484

OIB: 98881477816

IBAN: HR6924020061500072843

  • 2019. Kamping Udruženje Hrvatske
  • 2021. Najbolji Hrvatski kampovi 2021. godine
  • 2021. Smoljanac - Zahvalnica
  • 2021. Hrvatska zaklada za djecu
  • 2022. Najbolji Hrvatski kampovi 2022. godine

HAMAG-BICRO sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda
za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
Smoljanac d.o.o.

Copyright © 2022. Sva prava pridržana.

Klikni i nazovi! :) ili klikni na ikonicu za upute.

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera | Panorama 360°

Kontaktirajte Nas reception@campingplitvice.hr

Interaktivna mapa kampa

Panorama 360°