Ljeto nam dolazi, a ljetovanje 2022. donosi „staro normalno“, vjeruje većina. Da smo željni putovanja, odmora, druženja i opuštanja govore tome u prilog i statistički podaci za prvo tromjesečje 2022. prema podacima Svjetske turističke organizacije. Europa bilježi čak 280 % više dolazaka nego lani, dok su mediteranske zemlje, uključujući Hrvatsku, zabilježile 75 % dolazaka u usporedbi s rekordnom 2019. pred pandemijskom godinom.

 

Većina vjeruje i kako je odmor u prirodi postao novi luksuz. Mi znamo da je ono oduvijek bio luksuz  lako dostupan svakome. Znao je to i Albert Einstein rekavši: „Pogledaj duboko u prirodi, i tada ćeš sve bolje razumjeti“. Priroda je idealan saveznik našeg zdravlja – fizičkog i mentalnog. A odmor u srcu prirode , gdje su se smjestile naše Camping Plitvice, je više od odmora. Kod nas je sve ljekovito, i već smo vam otkrivali koja je tajna ljekovitosti zraka našeg predjela Plitvička jezera  i fenomen vode Plitvičkog kraja .

 

Ako se onda pitate gdje ljetovati u Hrvatskoj, možda vas baš naš kamp koji ponosno nosi nagradu Kamping udruženja Hrvatske u kategoriji „Najbolji hrvatski kampovi 2022“ osvoji ljepotom prirode kako samih Camping Plitvica, tako i okolice, te mnogobrojnih sadržaja za odmor koje smo ovo ljeto obogatili sljedeći trendove utjecaja na okoliš i zajednicu između ostalog. Najbolja destinacija za mlade, za obitelj, za velike i male i četveronožne, za solo putnike, digitalne nomade  … Za kampiste, ali i one željnije većeg komfora ili privatnog smještaja u Premium i Delux mobilnim kućicama  …. Za one željne mira ili zabave… Kod nas će svatko pronaći sadržaj i ponudu za sebe.

 

A sve naglašenije podizanje svijesti o očuvanju okoliša i povratku čovjeka prirodi vjerojatno najbolje poznaju kampisti. Bilo da se spuštate niz rijeku u kanuu i postavljate šator navečer, planinarite ili se „izgubite“ u šumi s ruksakom punim opreme, spavate pod zvjezdanim nebom – radi svega toga ćete biti sretniji i opušteniji, kažu stručnjaci. Jer prirodu bismo zaista mogli opisati riječima poznatog Henry David Thoreau-a: „Raj pod našim nogama kao i nad našim glavama“.

 

NOVITETI U PONUDI SADRŽAJA CAMPING PLITVICA

Ovo ljeto nam donosi pregršt novih rekreativnih sadržaja, tematskih dana, te puno novih aktivnosti u Camping Plitvicama!

 

  1. Osim standardne ponude najma te punjenja električnih bicikala, u ponudu smo uveli isto i za romobile, a od sada ćete moći besplatno puniti i svoja električka vozila.

 

  1. Animacije i razni tematski dani u kampu (u periodu od 1.7. do 1.9.) uključuju: aqua aerobic, kino večeri na otvorenom, razna događanja u amfiteatru, rekreacijske vježbe za odrasle i djecu u multifunkcionalnom igralištu.

 

  1. Dječji program zabave i animacije za sve malene, kako bi i roditelji mogli iskusiti čari opuštenog odmora dok djecu prepuštaju u stručne ruke pod vođenim programom.

 

  1. Osim standardne ponude lokalne kuhinje od namirnica lokalnih proizvođača koju spremaju vrhunski chefovi u našem restoranu Camping Plitvica , u ponudi hrane i pića moći ćete uživati i u Pool bar-u. Savršeno za dvostruko osvježenje uz koktel u bazenu ili udobnim ležaljkama kod bazena u ljetnim vrućim danima/večerima. I naravno, uvijek možete naručiti dostavu hrane u vašu smještajnu jedinicu.

 

  1. LAST minute cijene za ljetovanje 2022 vrijede za ponudu smještaja u mobilnim kućicama, a za više informacija o pogodnostima saznajte pod rezervacija smještaja .

 

Podsjećamo i na ostale pogodnosti koje vrijede kao i do sada. Besplatan Wi-Fi dostupan je u cijelom kampu, naravno i na šatorskim parcelama. A sve kategorije kamping parcela: premium, deluxe i kamp mjesta  imaju napajanje električnom energijom i priključak za vodu, te mogućnost korištenja naših najsuvremenijih sanitarnih čvorova. Provjerite i ostalu standardnu ponudu usluga i aktivnosti unutar Camping Plitvice .

 

ZAŠTO LJETOVANJE 2022. ODABRATI U CAMPING PLITVICAMA

Osim navedene bogate ponude smještaja, usluga, novog rekreativnog sadržaja i tematskih dana koje možete pronaći u Camping Plitvicama, naveli bismo još jedan razlog zašto ljetovanje 2022. odabrati baš kod nas. Citirajući poznatog filozofa i mudraca Lao Tzu-a: „Priroda ne žuri, no ipak sve je postignuto“ – želimo vam da takav bude i vaš odmor. Dođite u naš kamp s pet zvjezdica za odmor u ritmu prirode i uvjerite se sami.

 

white_camping_plitvice_logo_cmyk
Kontakt Info

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera

reception@campingplitvice.hr

restoran@campingplitvice.hr

+385 (0) 53 652 484

OIB: 98881477816

IBAN: HR6924020061500072843

  • 2019. Kamping Udruženje Hrvatske
  • 2021. Najbolji Hrvatski kampovi 2021. godine
  • 2021. Smoljanac - Zahvalnica
  • 2021. Hrvatska zaklada za djecu
  • 2022. Najbolji Hrvatski kampovi 2022. godine

HAMAG-BICRO sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda
za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
Smoljanac d.o.o.

Copyright © 2022. Sva prava pridržana.

Klikni i nazovi! :) ili klikni na ikonicu za upute.

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera | Panorama 360°

Kontaktirajte Nas reception@campingplitvice.hr

Interaktivna mapa kampa

Panorama 360°