mobile homes

Ima li išta ljepše od hladnijih rujanskih jutra i večeri kada možete pobjeći na vikend, tjedan ili više dana u netaknutu prirodu, istraživati njezine raznolike i slojevite svjetove, udisati svježi zrak, resetirati se od stresa i poslovnih obaveza koje su nastupile nakon ljetnih godišnjih odmora ili se tetošiti okusom prave domaće hrane – i sve to na jednom mjestu. Camping Plitvice smještene u srcu Like su savršen izbor za sve to jer su područje koje spaja predivne vodene tokove, šume i livade, planinske predjele i magične špilje kao iz najljepših bajki o kojima je pisala Ivana Brlić-Mažuranić, inače rodom iz Ogulina. Predivni zeleni predjeli izdignuti tek desetak kilometara od mora u zaleđu, stanište su mnogih pa čak i ugroženih rijetkih vrsta ptica, vukova, medvjeda i endemskih vrsta poput Degenie velebitice.

Pa tako, svega nekoliko minuta vožnje od našeg kampa možete uz stručno vodstvo obići tajanstveni podzemni svijet Baraćevih špilja s prapovijesnim stalaktitima i stalagmitima koji konstantno mijenjaju svoje oblike dok sama špilja dugačka oko 150 metara (to je samo dio za posjetitelje) ima uvijek istu temperaturu od 9 stupnjeva ljeti i zimi, ili pak magičan Nacionalni park Plitvičkih jezera koji u svako godišnje doba spremno servira potpuno novu predivnu kulisu. Najljepše od svega je što ove prirodne muzeje možete posjetiti i ako vas dočekaju manje sunčani ili čak kišoviti dani.

Na samo 5 kilometara od kampa nalazi se i Drežnik (stari Grad) ili Mlinica old mill koji iako napušteni otkrivaju svoje ljepote i znamenitosti koje vrijedi posjetiti, dok napušteni podzemni vojni aerodrom Željava udaljen 20-ak kilometara krije duh povijesti i mističnosti te privlači mnoge znatiželjnike.

Potraga za odmakom od briga svakodnevnice, punjenje energijom, prevencija i zdravlje završava upravo ovdje u ovom kraju. Unatoč samo par stotina metara udaljenosti od glavne D1 ceste, mir i tišina su jedni od mnogobrojnih prednosti naših Camping Plitvica, pogotovo u jesenskom periodu, dok istovremeno možete uživati i u mnogim drugim jesenskim pogodnostima:

– koja uključuje: LAST MINUTE CIJENE, POPUSTE NA TJEDNI ILI MJESEČNI SMJEŠTAJ I POGODNOSTI KROZ PROGRAM VJERNOSTI

POVOLJNIJE ULAZNICE ZA POSJETE PRIRODNIM MUZEJIMA: cijena posjeta Nacionalnom Parku Plitvička jezera u periodu do 1.10. iznosi 40 € do 16h, a poslije toga 26,50 €, te od 1.10. je 10 €. Za grupe je ta cijena puno povoljnija. Ulaznica za Baraćeve špilje u rujnu iznosi 13,50 €, a u listopadu 11 €.

ORGANIZIRANI ADRENALINSKI, AVANTURISTIČKI, ENO-GASTRO I OSTALI ARANŽMANI koje možete dogovoriti u jednom paketu na našoj recepciji. Naše ljubazno osoblje će vam preporučiti što da posjetite i ugovoriti posjet kod naših partnera, tako da ne morate brinuti o prikupljanju informacija, dogovaranju posjeta i slično. A na raspolaganju vam je i službeni kombi Camping Plitvica koji vas može odvesti na željenu destinaciju.

TRADICIOINALNA LIČKA KUHINJA, MODERNA JELA, PLATE ZA VIŠE OSOBA – naš restoran potvrđuje oznaku 5 zvjezdica koje krasi naš kamp upravo i radi vrhunske ponude jela po pristupačnim cijenama. Od bruschetta s paprikom i ličkom basom, hladne ličke plate, velikog izbora salata, priloga i umaka, „cozy“ juha poput juhe od rajčice ili gljiva, pa do raznih jela s ribom poput modernih sushija, gambera, raznih wokova, sve do bogatih glavnih jela koja uključuju new york striplon, T-bone ili tomahawk odrezak kao i desetak različitih deserata – pronaći će se za svakoga ponešto, uključujući i vegetarijance ili vegane. Dolazite li se samo okrijepiti u naš restoran kampa nakon jednodnevnog izleta ili ste stalni gost, čekamo vas u radnom vremenu restorana od 8 do 22 sata. Cijeli menu možete pogledati i online skeniranjem QR koda. Dobro je znati i da članovi Loyalty kluba ostvaruju posebne pogodnosti i na ponudu restorana.

BICIKLIZAM, ELEKTRIČNI ROMOBILI, ŠETNJA, JOGGIRANJE, PLANINARENJE, JAHANJE KONJA ILI VOŽNJA KOČIJOM  su idealne vanjske aktivnosti koje će podići duh i elan, osvježiti tijelo, um i duh.

RUJAN I LISTOPAD SU IDEALNI PERIODI ZA ORGANIZIRATI EVENTE I SVEČANOSTI, TEAM BUILDING ili bilo koju vrstu MICE aktivnosti – ambijent cijelog kampa koji možete koristiti uz našu vrhunsku uslugu i bogatu ponudu po pristupačnim cijenama zadovoljit će i najzahtjevnije želje.

Jesenski odmor u našim Camping Plitvicama, uz istinski doživljaj pulsa prirode i slowtravel ostat će vam kao jedno divno doživotno iskustvo. Veselimo se da ga zajedno proživimo.

 

 

white_camping_plitvice_logo_cmyk
Kontakt Info

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera

reception@campingplitvice.hr

restoran@campingplitvice.hr

+385 (0) 53 652 484

OIB: 98881477816

IBAN: HR6924020061500072843

  • 2019. Kamping Udruženje Hrvatske
  • 2021. Najbolji Hrvatski kampovi 2021. godine
  • 2021. Smoljanac - Zahvalnica
  • 2021. Hrvatska zaklada za djecu
  • 2022. Najbolji Hrvatski kampovi 2022. godine

HAMAG-BICRO sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda
za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
Smoljanac d.o.o.

Copyright © 2022. Sva prava pridržana.

Klikni i nazovi! :) ili klikni na ikonicu za upute.

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera | Panorama 360°

Kontaktirajte Nas reception@campingplitvice.hr

Interaktivna mapa kampa

Panorama 360°