Pred nama je još jedna izazovna sezona

Pred nama je još jedna izazovna sezona, otvorili smo naša vrata gostima, a u ovom kratkom serijalu upoznat ćete neke od naših zaposlenika. Danas smo na kratki razgovor “priveli” kolegicu @Anju Kandrač. Anja već dvije godine radi na poziciji Voditelja odjela marketinga i prodaje u Camping Plitvice i od prvog je dana dio našeg tima. Pripreme za sezonu 2021. već su gotove, ali zbog epidemiološke situacije biti će ovo još jedna vrlo neizvjesna sezona. Pitali smo Anju kako je pandemija utjecala na ponašanje gostiju u odnosu na razdoblje prije pandemije:  “Primjetila sam više opreznosti i odgovornosti gostiju, te njihovu veću osvještenost o sigurnosti i higijenskim mjerama. Također vidimo značajno povećanje dolazaka gostiju iz Hrvatske, posebno u 5. i 6. mjesecu prošle godine. Hrvatski gosti inače nisu primarno kamping gosti. Zbog smanjene mogućnosti putovanja izvan Hrvatske  vjerujem da su mnogi otkrivali i još uvijek otkrivaju djelove naše zemlje koje do sada nisu imali priliku posjetiti što naš kamp čini izvrsnom destinacijom.”

Koja su predviđanja za ovu sezonu?:  “Pratimo razvoj situacije, ali smo spremni. Timovi su posloženi i svi smo u niskom startu. Cijela situacija s koronavirisom osvijestila je goste da više borave u prirodi, na otvorenom. Traže privatnost i distancu koju im kamp može ponuditi. Naši gosti oduševljeni su destinacijom i lokacijom kampa zbog prirode i sadržaja koje nudimo na otvorenom. Na 10 smo minuta vožnje od Nacionalnog parka Plitvička jezera, stoga naših 17 mobilnih kućica u većini slučajeva služi kao predah od aktivnosti i izleta. Naši gosti mogu uživati na travnjacima svojih parcela od 120m2, na terasama mobilnih kućica ili na bazenu uz hranu i piće. Camping Plitvice su jedini kamp s 5 zvjezdica na području Plitvičkih jezera.

Gosti su oduševljeni uslugom i sadržajima koje naša kategorizacija nudi. Uz to nudimo i pregršt izleta i aktivnosti na destinaciji, kao što su: kajakarenje, rafting, biciklističke i planinarske ture, apiterapija (terapija medom), meditacija, zipline, quad vožnje, jahanje, paragliding i posjet Baraćeve špilje.”

I za kraj reci nam zašto bi svaki putnik trebao posjetiti Camping Plitvice: “Camping Plitvice nudi luksuznost, posebnost i jedinstvenost uz mnogo sadržaja unutar kampa, kao i na destinaciji. Nalazi se na odličnoj lokaciji, okruženoj prirodom u kojoj svatko može pronaći svoju oazu mira, relaksirati se i uživati u krajoliku bez obzira da li ste turist ili želite svoj home office preseliti u prirodu.

white_camping_plitvice_logo_cmyk
Kontakt Info

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera

reception@campingplitvice.hr

restoran@campingplitvice.hr

+385 (0) 53 652 484

OIB: 98881477816

IBAN: HR6924020061500072843

  • 2019. Kamping Udruženje Hrvatske
  • 2021. Najbolji Hrvatski kampovi 2021. godine
  • 2021. Smoljanac - Zahvalnica
  • 2021. Hrvatska zaklada za djecu
  • 2022. Najbolji Hrvatski kampovi 2022. godine

HAMAG-BICRO sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda
za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
Smoljanac d.o.o.

Copyright © 2022. Sva prava pridržana.

Klikni i nazovi! :) ili klikni na ikonicu za upute.

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera | Panorama 360°

Kontaktirajte Nas reception@campingplitvice.hr

Interaktivna mapa kampa

Panorama 360°