camping plitvice

Dolaskom proljeća i uskrsnih praznika očekujemo i vaš ponovni dolazak u naše Camping Plitvice –  idealnu lokaciju u prirodi za izlet ili vikend gateway s djecom.

Camping Plitvice otvara ponovno svoja vrata novoj sezoni od 1.4. do 1.11.2023.

Već četvrtu sezonu za redom ispunjavamo vaša očekivanja i svaki puta vas iznenađujemo s ponekim novitetom. Tako će biti i ove sezone, a o novitetima smo već pisali početkom godine o first minute pogodnostima. Reći ćemo samo da će obiteljski vikend, tjedan, ma i više tjedana odmora sada biti luksuzniji za zvjezdicu više. Luksuznom ugođaju jacuzzi ponude kroz uvođenje wellness ponude u pojedine DELUXE i PREMIUM mobilne kućice (kao i uvođenje novi kamping parcela) neće zasigurno moći odoljeti niti digitalni nomadi, avanturisti, rekreativci, parovi…

„Blagoslovljeni su oni koji su znatiželjni jer će imati nove avanture.”

–  kaže jedna poslovica

SPRING SPECIAL OFFER  – POPUSTI ZA LAST MINUTE PONUDU 

Odličan popust od 30 % u last minute ponudi vrijedi za sve izvršene rezervacije do 30.4.2023. Planirajte na vrijeme svoj godišnji odmor i već sada rezervirajte smještaj za ljetovanje u 2023. godini. Svi digitalni nomadi (ili koji se osjećaju tako) ostvaruju dodatnu pogodnost za boravak u Camping Plitvice ako ostaju dulje od tjedan dana. Javite nam se direktno kako bismo vam poslali ponudu za long stay skrojenu samo za vaše potrebe.

“Opet je proljeće. Zemlja je poput djeteta

koje zna pjesme napamet.”

— Rainer Maria Rilke

LOYALTY PROGRAM  – NAGRAĐUJEMO VAŠ POVRATAK U CAMPING PLITVICE

Ako dođete u Camping Plitvice barem dva puta godišnje, znate li da ostvarujete dodatne popuste i možete ući u Loyalty program?! Kroz Loyalty program osiguravate si razne pogodnosti kao što su dodatan popust na smještaj i restoranske usluge, pravo na raniju prijavu i kasniju odjavu (ovisno o raspoloživosti kapaciteta) te pravo na ekskluzivne ponude za članove.  Sve što trebate napraviti jest zamoliti na recepciji kampa pristupni obrazac za Loyalty program. Članstvo u programu je besplatno.

OTVARAMO I VRATA VAŠEG OMILJENOG RESTORANA – RESTORAN PLITVICE

Dolazite li samo na izlet s djecom ili uskršnji produženi vikend, svakako posjetite restoran kampa. Znajte da vas čeka bogati obiteljski menu za ručak i plata autohtonih jela, te ponuda švedskog stola za doručak i večeru u punom pansionu. Ponudu jela s menu-a i cjenik možete online prolistati. Radno vrijeme restorana je svaki dan od 7 do 23 sata, pa i za vrijeme uskršnjih blagdana.

ŠTO MOŽETE PRONAĆI UNUTAR I U OKOLICI CAMPING PLITVICE

Kada se smjestite u jednu od naših luksuznih PREMIUM ili DELUXE kućica s 5 zvjezdica, ili na jednoj od kamping ili šatorskih parcela (u vlastitom smještaju), pronaći ćete u sklopu kampa  mnoštvo sadržaja za sve uzraste. Bazen za velike i male, multifunkicionalno igralište za vježbanje i sport, dječje igralište na otvorenom i unutarnja igraonica, amfiteatar, kongresna dvorana ili roštilj zona – samo su neki od njih.

I ove sezone stručni animatori zabavljat će djecu kroz razne programe aktivnosti, a moći ćete se zabaviti i uz bogate muzičke programe u restoranu.

Radi ostalih bogatih atrakcija i aktivnosti u okolici kampa, na samo 20-ak kilometara od kampa, poželjet ćete produljiti svoj boravak kod nas – vjerujte nam na riječ. I mnogi poznati putnici, digitalni nomadi, kreativci i blogeri sa svojim obiteljima vraćaju se iz sezone u sezonu u Camping Plitvice, jer kako kažu – ovo im je baš trebalo. Među njima su se našli Kristijan Iličić, Mateja Frajsberger, Putoholičari, Ribafish, Tomislav Pancirov, Tanja J.Polegubić, Una Pašić Gregorić, Ines Šitum, Katarina Paoletić, Nives Celzijus, Dalibor Petko i mnogi drugi… Svi željni avanture moći će tako podizati adrenalin kroz ponudu usluga paraglidinga, ziplinea, raftinga, kayakinga, trrekinga, vožnju squadovima, ili pak ići na planinarenje, biciklističke ture i slično. Za izletničke aktivnosti, moći ćete uživati u posjeti doline jelena ili ranču konja, degustirati autohtone proizvode kod lokalnih OPG-ova.

Za najpoznatiji i najveći nacionalni park u Hrvatskoj Plitvička jezera kažu da je najljepši u proljeće kada se priroda budi. Na samo tri kilometara od našeg kampa, moći ćete prošetat do Plitvičkih jezera i uživati u tim predivnim prizorima prirode. Na direktnom linku saznajte vrijeme rada NP Plitvička jezera kao i cijene ulaznica u park tijekom predsezone i sezone.

Jedan posjet Plitvicama dovoljan je da se ponovno i ponovno vraćate.

A na kraju dana, sve je u obitelji.

Veselimo se zajedničkim obiteljskim trenucima.

Vidimo se!

 

 

 

white_camping_plitvice_logo_cmyk
Kontakt Info

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera

reception@campingplitvice.hr

restoran@campingplitvice.hr

+385 (0) 53 652 484

OIB: 98881477816

IBAN: HR6924020061500072843

  • 2019. Kamping Udruženje Hrvatske
  • 2021. Najbolji Hrvatski kampovi 2021. godine
  • 2021. Smoljanac - Zahvalnica
  • 2021. Hrvatska zaklada za djecu
  • 2022. Najbolji Hrvatski kampovi 2022. godine

HAMAG-BICRO sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda
za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
Smoljanac d.o.o.

Copyright © 2022. Sva prava pridržana.

Klikni i nazovi! :) ili klikni na ikonicu za upute.

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera | Panorama 360°

Kontaktirajte Nas reception@campingplitvice.hr

Interaktivna mapa kampa

Panorama 360°