camping plitvice

Novu godinu započinjemo s motom: „Sve što trebate je plan, mapa puta i hrabrost da jurite do svog odredišta“ riječima Earl Nightingale-a.

I dok smo i dalje otvoreni za posjete grupa u zimskom periodu, za pojedinačne posjete otvaramo u proljeće svoja zelena vrata šumskog planinskog predjela, čistog zraka, čarobnih vodenih tokova i mirne oaze za odmor koja je dovoljno urbana da se osjećate kao „u dizajnerskom kvartu neposredno do Plitvičkih jezera“ – što je izjavio i poznati digitalni nomad Tomislav Pancirov kada nam je bio u posjeti.

Prvi puta kada sam posjetio Plitvice, bio sam smješten u Camping Plitvicama. Kućice su lijepo opremljene za „long stay“ te ugodne vanjske terase koja mi je bila super za rad s pogledom – idealno za digitalne nomade. Internet odlično radi. Sigurno se ponovno vraćam. Ovaj kamp doživljavam kao da imaš svoju moderno opremljenu vikendicu u dizajnerskom kvartu neposredno do Plitvičkih jezera.“ – rekao je Tomislav.

Osim što već samo planiranje izleta, weekend gateawaya ili duljeg odmora pridonosi osjećaju sreće i ugode, pa i boljeg mentalnog zdravlja, a potvrđuju to i psiholozi, bonus je što tijekom siječnja i veljače rezervacijom smještaja ostvarujete First minute cijene s 10 % popusta na ponudu svih oblika smještaja u sezoni, a koja počinje 1.4.2023. Rezervirajte stoga već sada svoj odmor u srcu i pulsu prirode, te pronađite prirodu u sebi. Jer otkrivajući prirodu, otkrivamo sebe.

BIRAJTE VRSTU SMJEŠTAJA U CAMPING PLITVICAMA

Svaka kućica sadrži dvije sobe, svaka s televizorom i vlastitom kupaonicom, opremljenu kuhinju (cafe aparat, frižider, ploča za kuhanje, mikrovalna, posuđe), dnevni boravak, privatnu prostranu terasu i zasebni ulaz te vlastito parkirno mjesto pokraj kućice. Kućice br. 16 i 17 su pogodne za obitelj s malom djecom jer se nalaze odmah uz dječje igralište. Roditelji tako mogu uživati u jutarnjoj kavi na vlastitoj terasi dok bezbrižno gledaju djecu kako se igraju na igralištu. Kućice br. 1 i 2 su smještene pokraj bazena i Pool bara, što će zasigurno biti primamljivo svim ljubiteljima druženja, zabave i dobre glazbe.

Premium i deluxe parcele sastoje od parkirnog mjesta i privatne travnate površine te priključkom za struju i vodu, dok se kamp parcele za šatore nalaze na travnatoj površini zajedno sa priključkom za struju i vodu.

NOVOSTI U PONUDI POPRATNIH SADRŽAJA

Ove godine proširujemo ekskluzivnu ponudu u dvije DELUXE  kućice te uvodimo vlastiti wellness sadržaj koji uključuje privatan jacuzzi. Proširujemo i resort te dodajemo nove kamp parcele koje će se nalaziti na bijelom šljunku omeđene s autohtonim biljkama. Više mjesta ispod zvjezdanog neba za naše kampere!

REDOVNA PONUDA SADRŽAJA I USLUGA  

PROŠLE GODINE UVELI SMO NOVITETE KOJI VRIJEDE I OVE GODINE:

-stručno vođeni animacijski program

-ljetno večernje kino u amfiteatru za male i velike

REDOVNA PONUDA I DALJE UKLJUČUJE:

-Wi-Fi pokrivenost u svakoj kućici i na cijelom resortu

-mali i veliki bazen

-teren za sportove: košarka, badminton, crossfit, rukomet, soccer

-teretana na otvorenom

-kids lounge na zatvorenom

-amfiteatar (120 sjedećih mjesta)

-roštilj zona

-konferencijska dvorana s 40 sjedećih mjesta

-bogati izbor suvenira u našoj suvenirnici

-mogućnost najma električnih bicikala

-punionica za električna vozila

-mogućnost dostave hrane u PREMIUM I DELUXE kućice

-pet friendly resort s praonicom za kućne ljubimce

RESTORAN i POOL BAR

U sklopu 165 sjedećih mjesta u zatvorenom djelu restorana ili prostrane natkrivene terase moći ćete i dalje uživati u bogatoj ponudi autohtonih lička jela, kao i u koktel ponudi u sklopu Pool bar-a.

PONUDA U OKOLICI:

Ponude naših partnera u neposrednoj blizini Camping Plitvica uključuju adrenalinske parkove,

rančeve jelena i konja, quad vožnje, zip line, kayaking i rafting, posjet muzejima, rodnom gradu Nikole Tesle, kao i onim muzejima koje je priroda sama kreirala (Baračeve špilje, stari grad Drežnik), te najpoznatiji Nacionalni park Plitvička jezera udaljen samo 3 kilometra od kampa.

Plitvice Mall (5 minuta vožnje od kampa), trgovine, banka, pošta i crkva nalaze se na samo par kilometara od kampa.

Ponuda Camping Plitvica oduševila je i Unu Pašić Gregović, poznatu doulu i edukatoricu koja je boravila kod nas: Naš predivan vikend u Camping Plitvicama ♥️. Kada zamišljamo kamp kućice, definitivno ih ne zamišljamo ovako luksuznim, a cjelokupni ambijent je bio topao i pun pozitive i mira. Camping Plitvice su kompletno pet friendly i oduševilo nas je koliko je psećih prijatelja bilo u kampu! Svi koji tamo rade su iznimno dragi i pristupačni, a u okolici kampa ima toliko izleta da realno ako idete na par dana, nećete moći ni pola obići, pa birajte pažljivo“

VAŠU VJERNOST NAGRAĐUJEMO DODATNIM POPUSTIMA

Poželite li nam doći barem dva ili više puta godišnje, kroz Loyalty program, ostvarujete dodatne pogodnosti i popuste.

I Ines Šitum, mama blogerica je rekla da ponovno dolazi nakon što je provela nekoliko predivnih dana sa svojom obitelji u Camping Plitvicama:

Koje je ovo punjenje baterija za nas! Ovo nam je toliko trebalo! Često samo prolazimo kroz ovaj dio Hrvatske, a toliko nudi lijepe prirode, sadržaja, povijesti. Bili smo i u Rastokama, adventure parku, Baraćevim špiljama.. Stvarno nam je lijepo i baš uživamo. Dolazimo ponovno.“

Kako narodna poslovica kaže “Nemojte slušati što govorimo, idite sami vidjeti“, stoga rezervirajte odmah svoj boravak u srcu prirode po First minute cijeni i uvjerite se sami.

white_camping_plitvice_logo_cmyk
Kontakt Info

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera

reception@campingplitvice.hr

restoran@campingplitvice.hr

+385 (0) 53 652 484

OIB: 98881477816

IBAN: HR6924020061500072843

  • 2019. Kamping Udruženje Hrvatske
  • 2021. Najbolji Hrvatski kampovi 2021. godine
  • 2021. Smoljanac - Zahvalnica
  • 2021. Hrvatska zaklada za djecu
  • 2022. Najbolji Hrvatski kampovi 2022. godine

HAMAG-BICRO sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda
za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
Smoljanac d.o.o.

Copyright © 2022. Sva prava pridržana.

Klikni i nazovi! :) ili klikni na ikonicu za upute.

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera | Panorama 360°

Kontaktirajte Nas reception@campingplitvice.hr

Interaktivna mapa kampa

Panorama 360°