Ljeto u Camping Plitvicama započelo je u znaku svjetskih putnika i sportaša, a nastavlja se u revijalnom tonu ljetovanja, kampiranja, zabave, uživanja i igara. Sve naravno u opuštenom ritmu jer nama je puls prirode glavna misao vodilja.

Sportaši i zaljubljenici u zdravi lifestyle posjetili su Camping Plitvice

Tijekom svibnja u Camping Plitvicama se tako održao mini meet up influencera koji se bave sportom i zdravim lifestyleom, a među njima su bili Andrea Solomun, Andrea Papst Lopac, Jelena Orešković i Ana Jagarinec, food blogerice koje promoviraju zdravu hranu Barbara Medić i Ana Verbanac, poznata pjevačica A-strane Sabrina Hebiri, te influenceri Luka Lajić i Ivana Pirizović. Fotografkinja Ana Ivančić Šola koja je obilježila trenutke provedene u kampu i sama je travel blogerica koja rado dijeli na svom blogu savjete „tips&tricks“ s putovanja, te kaže da je uživala u boravku kod nas.

Osim vježbanja pilatesa s Anom Jagarinec na travnatoj površini unutar kampa i treninga snage s Andreom Solomun na CrossFit zoni, svi su uživali u odličnoj hrani, dobrom spavanju i odmoru. Na satu vježbi za lice koje je vodila Jelena Orešković saznali su se razni beauty trikovi, a druženje se nastavilo uz odličnu ličku platu na terasi restorana uz bazene. „Feel good“ osjećaj inicirao je adrenalinski spust ziplineom dugačkim 300 m u kanjon rijeke Korane, u Adrenalinskom parku Plitvice, dok su u ljepotama Plitvičkog kraja te njegovih bujnih zelenih vegetacija, prirodnih tokova i brdovitih dijelova uživali sutradan kada se išlo u posjetu NP Plitvička jezera.

„Camping Plitvice mi je potpuno otkriće! Znači, pronaći ovoliko sadržaja u čistoj prirodi, gdje imate bazen, igralište za djecu, kućica mi gleda na dječje igralište…Ja sam na takvom odmoru dok se moje cure igraju! Naprosto, pruža se šansa i roditelju da se odmakne od svakodnevice ili straha za djecu jer su djeca unutar kampa i možete ih vidjeti dok se igraju. Postoje i sadržaji za odrasle, a ono što je meni posebno važno jest i da postoje sportski sadržaji. Hrana je izvrsna! Znači, u restoranu je hrana rijetko dobra, ali ovdje je izvrsna – od ličkih specijaliteta, kao što je tipičan lički doručak, do moderniziranih jela – vjerujte mi, kada to dođe od jedne Ličanke, onda znate da je to tako! A i djeca su presretna te se žele ovdje stalno vraćati.“ – podijelila je svoje iskustvo boravka u Camping Plitvicama Jelena Orešković, jedna od hrvatskih najpoznatijih manekenki, a danas instruktorica pilatesa i vježbi za lice.

Camping Plitvice je bio domaćin i poznatim svjetskim putnicima i vlogerima

Tijekom svibnja, Camping Plitvice su posjetili i poznati travel blogeri i svjetski putnici povodom održavanja Vlogfesta. Među šest svjetskih putnika koji su se natjecali našli su se Julia Trenker iz Austrije, Parker Sheppard iz Amerike, Evan Edinger iz Engleske, Stefano Cicchini iz Italije, Mikita i Anna iz Italije, te naš poznati Kristijan Iličić iz Hrvatske. Vlogfest okuplja influencere iz cijelog svijeta koji putuju i snimaju kako bi iz prve ruke doživjeli najbolje što turističke destinacije mogu ponuditi. Ove godine, Hrvatska je drugi puta za redom bila domaćin, a u natjecanje i predstavljanje ljepota Hrvatske bili su uključeni gradovi od sjevera do juga Hrvatske. Camping Plitvice su se tako našle na zavidnom popisu i bile dva dana domaćin natjecateljima Vlogfesta. Ako ste se pitali tko je osvojio Vlogfest Hrvatska 2024, ne morate puno pogađati. Pobjednik je Kristijan Iličić!

Ako se još pitate zašto ljeti boraviti u Camping Plitvicama, mi znamo još  barem 8 dodatnih razloga

 • Raznolikost i kvaliteta sadržaja

Kod nas ćete pronaći široki spektar visokokvalitetnih sadržaja i aktivnosti koje zadovoljavaju najrazličitije interese i preferencije gostiju – od luksuznih spa tretmana, gurmanskih jela, do avanturističkih i rekreacijskih te kulturnih aktivnosti.

 • Luksuzna usluga i personalizirani pristup

Kod nas ćete dobiti samo vrhunsku i personaliziranu uslugu, svaki gost je tretiran s posebnom pažnjom, a naš tim je uvijek na raspolaganju kako bi osigurao nezaboravan boravak prilagođen individualnim potrebama.

 • Ekskluzivnost i privatnost

Pažljivo dizajnirani prostori, od smještajnih jedinica do zajedničkih prostora, nude intimnost i ekskluzivnost, kako bi svaki gost mogao doživjeti opuštajući i bezbrižan boravak te uživati u svojoj privatnosti.

 • Topla i gostoljubiva atmosfera

Svaki gost je dočekan srdačno i s poštovanjem, kako bi se osjećao kao kod kuće. Najsretniji smo kada otiđete s osjećajem da ste bili dio nečeg izvanrednog, s uspomenama koje će trajati cijeli život, i ponovno nam se vratite.

 • Moderan i autentičan smještaj

Fuzija moderne arhitekture i autentičnih lokalnih elemenata stvara jedinstven ambijent koji odražava luksuz i kulturu destinacije. Naši smještajni kapaciteti nude vrhunski komfor i estetiku, čineći svaki boravak posebnim.

 • Autentično lokalno iskustvo

Integriramo lokalnu kulturu i tradiciju u svaki aspekt našeg kampa, a goste povezujemo s lokalnom kulturom i tradicijom kroz autentične doživljaje.

 • Održivi i ekološki pristup

Koristimo ekološki prihvatljive materijale i prakse, educiramo goste o važnosti očuvanja prirode, te smo predani očuvanju okoliša i održivom poslovanju.

 • Inovacija inicijativa

Uvijek smo korak ispred s najnovijim tehnološkim rješenjima, bilo da se radi o naprednim sustavima rezervacija, pametnim sobama ili interaktivnim sadržajima.

I svakako treba spomenuti kako su Plitvice, naš najveći dragulj, poput mora samo puno slađe. I zato zaronite s nama u ovu slatkoću i u novu ljetnu sezonu, te saznajte što smo vam sve pripremili od aktivnosti ovo ljeto. Vidimo se!

white_camping_plitvice_logo_cmyk
Kontakt Info

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera

reception@campingplitvice.hr

restoran@campingplitvice.hr

+385 (0) 53 652 484

OIB: 98881477816

IBAN: HR6924020061500072843

 • 2019. Kamping Udruženje Hrvatske
 • 2021. Najbolji Hrvatski kampovi 2021. godine
 • 2021. Smoljanac - Zahvalnica
 • 2021. Hrvatska zaklada za djecu
 • 2022. Najbolji Hrvatski kampovi 2022. godine

HAMAG-BICRO sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda
za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
Smoljanac d.o.o.

Copyright © 2022. Sva prava pridržana.

Klikni i nazovi! :) ili klikni na ikonicu za upute.

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera | Panorama 360°

Kontaktirajte Nas reception@campingplitvice.hr

Interaktivna mapa kampa

Panorama 360°