Što biste rekli na okruženje čarobnih prirodnih kulisa svjetskog glasa, modrozelenih vodenih tokova, smaragdnih jezera i šumovitih vodopada kao svjedoke vaše ljubavi? Mi bismo odmah rekli DA.

Iako uživanje u romantičnoj atmosferi vlastitog doma koje si je lako prirediti zvuči primamljivo, jednako primamljivo zvuči i romantični bijeg u prirodu. To ne mora nužno biti bijeg u paru već i s najboljom prijateljicom. Priroda je već sama po sebi ljubavna avantura i dok god uživamo u njoj s osobama koje volimo, poštujemo i koje su nam bliske, ova ljubavna avantura se samo multiplicira.

Ljubavi i prirodi je zajedničko to što imaju iscjeljujući učinak

Slavni mislioci, pjesnici i znanstvenici pronalazili su inspiraciju, utjehu i odmor u prirodi jer ona dokazano obnavlja duh, um i tijelo. Na to upućuju raznorazna istraživanja, među kojima su i ona sa sveučilišta Stanford.

Studija iz 2015. godine koju su proveli istraživači sa Sveučilišta Stanford, objavljena u Proceedings of the National Academy of Sciences, otkrila je da su ljudi koji su šetali 90 minuta u prirodi pokazali smanjenu aktivnost u predjelu mozga koji je povezan s osjećajem depresije, u usporedbi sa sudionicima koji su šetali u urbanom okruženju s velikim prometom. Upravo je i iz tog razloga sagrađen Central Park u New Yorku, koji se inače nalazi u srcu Manhattana, kako bi zadovoljio rekreacijske potrebe brzo rastućeg grada.

Ljubav na Plitvicama

Jeste li znali kako je slavljenje ljubavi u obliku vjenčanja službeno ovjekovječeno i po prvi puta održano u N.P. Plitvička jezera 1968. godine? Naime, te je godine održano prvo Plitvičko vjenčanje pod Velikim slapom. Od tada pa do danas, interes za vjenčanja u Plitvičkim jezerima se svake godine povećava, a sklopljeni brakovi nisu samo među parovima iz Hrvatske, već i iz dalekih destinacija kao što je Kina.

Paket za mjesec ljubavi u Camping Plitvicama

Početak godine i najavu skorašnjeg službenog otvaranja sezone u Camping Plitvicama obilježavamo stoga prigodno – u duhu ljubavi. Tom prilikom kreirali smo poseban paket povodom Valentinova za dvije osobe koji uključuje dva noćenja, doručak, piće dobrodošlice i ulaznice u N.P. Plitvička jezera.

Paket za mjesec ljubavi možete koristiti u periodu do 3.3.2024.

Romantičnom doživljaju ljubavi će svakako doprinesti romantične šetnje stazama uz žubor slapova u nacionalnom parku Plitvička jezera, uz vožnju brodom po jezeru Kozjak koja je u trenutnoj zimskoj ponudi parka.

Postoji uzrečica: “Dvije stvari se ne mogu sakriti: ljubav i planina!” i čini nam se baš prikladnom spomenuti ju uz ovu temu pronalaženja ljubavi na Plitvicama. Volite se, grlite i ljubite jer zagrljaj nije ništa drugo do gesta ljubavi, topline i pažnje. Poznata Virginia Satir je izjavila kako su potrebna 4 zagrljaja dnevno da bismo preživjeli, 8 za održavanje i 12 za rast. A da zagrljaj ima izvanrednu snagu, potvrđuju to mnogi psiholozi i neuroznanstvenici. Nama ne treba puno dokaza jer smo odmah na početku rekli DA.

Reci i vi DA ljubavi na Plitvicama i rezervirajte svoj paket za mjesec ljubavi u Camping Plitvicama pod rezervacijom smještaja na našoj web stranici ili nam se javite direktno na email.

 

white_camping_plitvice_logo_cmyk
Kontakt Info

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera

reception@campingplitvice.hr

restoran@campingplitvice.hr

+385 (0) 53 652 484

OIB: 98881477816

IBAN: HR6924020061500072843

  • 2019. Kamping Udruženje Hrvatske
  • 2021. Najbolji Hrvatski kampovi 2021. godine
  • 2021. Smoljanac - Zahvalnica
  • 2021. Hrvatska zaklada za djecu
  • 2022. Najbolji Hrvatski kampovi 2022. godine

HAMAG-BICRO sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda
za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
Smoljanac d.o.o.

Copyright © 2022. Sva prava pridržana.

Klikni i nazovi! :) ili klikni na ikonicu za upute.

Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera | Panorama 360°

Kontaktirajte Nas reception@campingplitvice.hr

Interaktivna mapa kampa

Panorama 360°