fbpx

Ponovno osjetite puls prirode

Vratite se sebi, vratite se prirodi.

Uslijed svjetske pandemije koja nas je primorala na mnoga odricanja, izolaciju i brigu o nama samima kao i našim bližnjima, zasigurno svi pomalo priželjkujemo pauzu od svega navedenog i jedan dobar odmor. Vratiti se sebi i vratiti se prirodi, nešto je što će napuniti naše baterije i osigurati nam pozitivnu sadašnjost. I svakako, sve izgleda pozitivnije kada se otpusti nagomilani stres, a mi se tada osjećamo spremniji za nove izazove budućnosti.

Ponovno osjetite puls prirode! Neka on diktira prirodan (opušteni) puls vašeg srca.

Stručnjaci boravak u prirodi još popularno nazivaju zelenom terapijom ili eko-terapijom zbog tolikog niza terapeutskih učinaka na zdravlje. Šetnja prirodom od samo 20 minuta i gledanje u prirodne izvore koji su u pokretu, poput žuborenja vode ili vijorenja krošnje drveća, smanjuje napetost i stres za više od 10%. Dodatno, poboljšavamo imunitet, dobivamo dostatnu količinu potrebnog nam vitamina D, ublažavamo sindrom „kompjutorskog“ vida, te općenito poboljšavamo naše mentalno zdravlje.

Stoga je sada pravo vrijeme za Camping Plitvice experience.

Veseli nas što možemo podijeliti s vama vijest da, slijedom odluke vlade o popuštanja mjera nastavno na pandemijsku situaciju, Camping Plitvice otvara svoja vrata gostima dana 11. svibnja te želi svima dobrodošlicu! Naravno uz daljnje poštivanje epidemioloških mjera i socijalno distanciranje.

Osim prirodne izoliranosti cijelog objekta kao i čiste prirode kojom je okružen, gostima su omogućene  sve mjere opreza kako bi njihov boravak bio bezbrižan. Brinemo za vas uz visoki nivo sigurnosti i higijene, te uslugu i osoblje uz koje se možete potpuno opustiti u svom zasluženom odmoru. Za potpuni ugođaj, na raspolaganju su vam mobilne kućice modernog dizajna, kamp parcele, te kamp mjesta za šatore.

Vaša prirodna oaza, u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera, sada vam je na raspolaganju kako bi vam pružila intimu i opuštanje, svježi zrak i mnoštvo atrakcija, te neke novitete koje smo ovom prilikom uveli.

NOVA USLUGA „ROOM SERVICE“

Radi ograničenja ugostiteljskih usluga zbog COVID-19 situacije, uveli smo uslugu Room Service koja je trenutno potpuno besplatna za sve naše goste, bez obzira na vrstu smještaja.

Svaki dan u ponudi imat ćemo tri različita dnevna menu-a, a svaki će sadržavati predjelo, toplo jelo i desert, te će ga se moći naručiti dan ranije. Restoran je otvoren svaki dan od 8 do 23 sata.

Vaše zdravlje i udobnost su nam na prvom mjestu, a bogata gastronomska ponuda Camping Plitvice restorana sa zadovoljstvom će ugoditi vašem nepcu i okusnim pupoljcima.

SAMO JOŠ OVAJ TJEDAN OSTVARITE POPUST OD 50% NA SMJEŠTAJNE KAPACITETE

Smještaj u kućicama s 5 zvjezdica možete ostvariti uz popust od 50% ako do 15. svibnja napravite rezervaciju za bilo koji termin u godini! 

Nakon razdoblja izolacije, vjerujemo da svaki naš gost ne zaslužuje ništa manje od 5 zvjezdica u prostranim kućicama, okruženi ljepotama prirode.

Ostvari pogodnost i rezerviraj svoj smještaj sada! (https://bit.ly/2xHZwtg)

DODATNA POGODNOST

Nacionalni park Plitvička jezera također je otvorio svoja vrata gostima, a za više informacija posjetite njihovu stranicu.

Budimo odgovorni zajedno i uživajmo bezbrižno u zasluženom odmoru.

Veselimo se vašem dolasku!