Kamp Plitvice

Kamp s pet zvjezdica za odmor u ritmu prirode

Kamp Plitvice smjestio se u neposrednoj blizini čarobnih slapova Plitvičkih jezera, jedinog hrvatskog nacionalnog parka na Popisu svjetske baštine UNESCO-a. Okružen zelenilom, svježim zrakom, umirujućim zvukovima i mirisima prirode, ponudit će vam mirnu oazu daleko od gradske gužve. Oazu u kojoj ćete u moderno uređenim mobilnim kućicama i opremljenim parcelama, uz vrhunsku uslugu i ljubazno osoblje pronaći odmor kakav vam je potreban, bilo da je to opuštanje u bazenu, zabava s mališanima, sportske aktivnosti na svježem zraku ili vrhunski gastronomski doživljaj.

O nama
Doživljaj prirode na luksuzan način

PREMIUM & DELUXE mobilne kućice

Savršena udobnost vrhunski dizajniranih mobilnih kućica usklađena s prirodnim okruženjem omogućuje vam uživanje u modernom interijeru s pogledom na zelenilo idiličnog ličkog kraja te doživljaj sunca, vjetra, zvukova i mirisa netaknute prirode dok se odmarate ili objedujete na prostranoj terasi.

Luxury
Recenzije

TRIPADVISOR

Pročitajte kako su drugi doživjeli odmor u kampu Plitvice.

Reviews
[wptripadvisor_usetemplate tid="1"]
Kamp Plitvice

SADRŽAJI

Prekrasno prirodno okruženje i udoban smještaj kampa Plitvice obogatili smo raznovrsnom gastronomskom ponudom domaćih specijaliteta,
bazenom za osvježenje u ljetnim danima, igralištem za najmlađe i sportskim igralištem za zabavne aktivnosti na otvorenom.

Relax
Restoran
Doživite autohtoni etno-gastronomski užitak

Bon Appétit
Naslovna
Bazen
Opustite se u baru uz bazen

Relax
Naslovna
Igralište za djecu
Zabavite se sa svojim mališanima

Let's play
Naslovna
Kongresna dvorana
Kongresna dvorana s 45 kino mjesta omogućiti će vam ugodnu radnu atmosferu.

Learn
Naslovna
Igralište
Multifunkcionalno sportsko igralište

Play
Naslovna
Amfiteatar
U sklopu kampa nalazi se amfiteatar za sve maštovite, umjetničke duše željne kazališta, glazbe i plesa.

History
Naslovna
Roštilj zona
Roštiljanje na ljetnom suncu odličan je način provođenja vremena s obitelji i prijateljima.

Barbecue
Naslovna
Praonica za kućne ljubimce
Za uprljane šapice i dlaku, u sklopu kampa nalazi se praonica za kućne ljubimce na otvorenome.

Animals
Naslovna
Kamp Plitvice

AKTIVNOSTI & INFO

Iskusite nezaboravne avanture ispunjene prekrasnim uspomenama na našoj jedinstvenoj destinaciji, koje će vam priuštiti naši partneri sa raznovrsnim sadržajima. Usluge se rezerviraju i dodatno naplaćuju na recepciji.

Enjoy

Doživite nezaboravno iskustvo letenjem paraglidingom iznad naše prekrasne destinacije.

Za dodatne informacije, posjetite web stranicu: http://www.sky-riders-paragliding-croatia.com/

https://www.facebook.com/paraglidingskyriderscroatia/

Biciklistički i planinarski izleti u netaknutoj prirodi, popraćeni stručnim vodičima i neodoljivim degustacijama ukusima i mirisima lokalnih delicija poput domaćeg meda, sira, voća i svježe pripremljenih napitaka domaćih proizvođača, savršen su oblik izbjegavanja gužve i stvaranja najviše nezaboravna autentična iskustva.

Za dodatne informacije, posjetite web-stranicu:

https://plitvicebike.com/

Na predivnoj rijeci Gacka, pronađite raznovrsne aktivnosti stvorene samo za vaš gušt.

Od quad avanture,kayakinga,rodeo bika, biciklizma do promatranja ptica.

Prozirni kajaci pružaju vam jedinstven doživljaj da zavirite u dubinu rijeke Gacke.

Za dodatne informacije, posjetite web-stranicu:

www.velebit.info

Odaberite avanturu koja odgovara vama i vašim prijateljima jer se rafting ne može ispričati, on se mora doživjeti. Budi dio #UNAdventure.

Ukoliko biste upotpunili svoj aktivni odmor poslije adrenalinskog raftinga, budite dio turističkih obilaska „Zemlje Vodopada“ u Nacionalnom parku Una.

Za dodatne informacije, posjetite web-stranicu:

www.una-kiro-rafting.com

Vožnja safari kroz guste šume Plitvičkih dolina, krške terene te iznad kanjona rijeke Korane pružiti će Vam nezaboravne doživljaje tijekom Vašeg odmora.

Za dodatne informacije posjetite:

https://www.facebook.com/QuadBuggy-adventure-on-Plitvice-Valleys-routes-499056423966098/

Ako ste ikada sanjali let kroz prekrasnu prirodu, dok se ispod vas nalaze primamljiva rijeka u koju se samo poželite spustiti, svoje snove možete ostvariti u Adrenalinskom parku Plitvice, koji se nalazi na samom rubu NP Plitvicka jezera.

Za dodatne informacije posjetite:

http://www.plitvickedoline.hr/info/rakovica-plitvicke-doline/aktivni-odmor/adrenalinski-park-plitvice/

Tako blizu, a ipak dovoljno daleko da svim osjetilima možete  doživjeti netaknutost prirode!

Vođene ture dostupne su tijekom cijelog dana, a naši stručni vodiči rado će vas upoznati sa svim tajnama krškog podzemlja. Nakon obilaska špilja, opustite se na našem idiličnom izletištu koje nudi brojne sadržaje, od aktivnosti za djecu i odrasle, do prave zelene oaze mira uz izvor i potok Baraćevac.

Za dodatne informacije posjetite:

www.baraceve-spilje.hr

Pouzdani konji, iskusni vodiči, te uvijek dobro raspoloženi domaćini očekuju vas na ranču Equus igni

Na leđima naših konja doživite ljepote prirode Plitvičkih dolina. Uživajte u tišini i čistom zraku jašući kroz šume, livade i planinske staze.

Ponude su prilagođene uzrastu i jahaćem iskustvu: šetnje za početnike, jahanje do nekoliko sati, poludnevni i dnevni izleti.

Za dodatne informacije, posjetite web-stranicu:

http://horseriding-croatia.com/

Ako se želite opustiti od ubrzanog načina života i riješiti stresa, meditacija je pravi izbor za vas.

Nudimo meditaciju u potpuno opuštenom, mirnom i prirodnom okruženju.

Ukoliko se želite osloboditi mapa i navigacija kako bi ste bezbrižno upoznali i pregledali Plitvička Jezera.

Nudimo vam turu s vrhunskim vodičem po Plitvičkim Jezerima.

Udisanjem zraka direktno iz košnica dobivamo višestruku korist za svoj organizam. Pored gimnastike disanja udišemo korisne čestice matične mliječi, peluda, propolisa i meda. Korištenjem cvjetnog meda podižemo i održavamo imunitet.

CARRIAGE RIDE (Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera, +385 (0)53 652 484)

Dopustite nam da vas odvedemo u nezaboravnu avanturu kroz prirodu te dočaramo ljepotu i posebnosti ovog kraja.

Naši vjerni konji spojiti će bajku moderno opremljene kočije i poznate wagonette divljeg zapada.

Kočija je opremljena stolom sa utorima za piće.

Puštajte glazbu na BT zvučniku ili uživajte u zvukovima prirode.

 

Naš telefon, adresa: Šetalište dr Franje Tuđmana 1, 47000 Karlovac

Tijekom plovidbe na vjernoj replici drvene lađe iz 18. stoljeća naši lađari upoznat će vas s pričom i povijesti lađarstva, povijesti Pokuplja, potopljenim lađama i antičkim brodovima, pričama o karlovačkim sirenama, bogatstvu biljnog i životinjskog svijeta. Djeca će uživati u plovidbi i njima prilagođenoj interpretaciji, ispunjavat će radne listiće, vezati čvorove i stisnut brodsku sirenu.Tijekom plovidbe vide se ostaci starog željezničkog mosta srušenog u Domovinskom ratu i bunkeri iz Drugog svjetskog rata, Pavlinski samostan i crkva Majke Božje Snježne u Kamenskom. Putovanje izletnika prati niz životinja poput prekrasnog vodomara, orla štekavca, divljih patki, čaplja, kormorana, a ponekad se sretne i pokoja vidra ili dabar.

Danas Kupa poziva Vas da je upoznate, da osjetite njenu snagu i moć. Poziva Vas da čujete zvuk njene tišine, njenu prirodu i ćud.

Dovezite se sa stilom na Plitvička jezera!

Mi vam nudimo bezbrižnu i ugodnu vožnju s profesionalnim vozačem koji će vam biti na raspolaganju za sve potrebno. Putujući prema neponovljivim plitvičkim slapovima uživajte u prekrasnim krajolicima u udobnosti limuzine ili luksuznog kombija.
Zaboravite stres… i uronite u opušteni vikend! Naravno, kako biste svejedno ostali dostupni u vozilima na raspolaganju je WiFi internet.
Odmor iz snova je udaljen samo nekoliko klikova mišem. Izaberite između vrhunske Mercedes S klase, profinjene Mercedes E klase, elegantnog kombija Mercedes V klase te mnogih drugih.
Bez obzira dolazite li iz Zagreba, Zadra, Splita, Rijeke ili Dubrovnika, samo odaberite svoj omiljeni automobil, obavijestite nas o mjestu polaska – i avantura počinje!

campingplitvice

U studenom 2019. godine šire područje Grabovače proglašeno je trajno zaštićenim u kategoriji ZNAČAJNI KRAJOBRAZ. Na području značajnog krajobraza evidentirana je velika georaznolikost te su na malom prostoru skupljene sve one značajke koje Liku čine posebnom hrvatskom regijom i posebnom regijom krša Dinarida (Buzjak, Bočić i Pahernih, 2013). Posebno mjesto zauzimaju speleološki objekti čija istraživanja traju gotovo 180 godina. Isto tako posebnost ovog područje čine Velebitske breče koje su po litološkom sastavu , geološkom položaju i geografskom smještaju jedinstvena pojava u svijetu.

campingplitvice

Karlovački slatkovodni akvarij smješten je uz desnu obalu rijeke Korane. Objekt je ukopan a s vanjskih strana nasut zemljanim nasipima. Inspiracija za oblikovanje je povijesna jezgra grada: karlovačka zvijezda okružena „bedemima“, obrambenim zemljanim nasipima. Oko trga, ne narušavajući prirodni izgled doline Korane, skriveni su sadržaji akvarija. Izložbeni postav akvarija je prikaz flore i faune hrvatskih rijeka i njihovih ekosustava, geološke prošlosti te tradicijske kulture i povijesti porječja četiriju karlovačkih rijeka. Postav prikazuje tok krške rijeke – riječnu floru, faunu i njezinu bioraznolikost.
Na završnoj točki izložbe nalaze se stubište i dizalo koji posjetitelje vraćaju u ulazni prostor preko suvenirnice. U centru objekta smješten je prostor za analizu tehnoloških parametara vode sa znanstveno istraživačkim centrom i prostorija za aklimatizaciju riba.

campingplitviceRolla električni romobil siguran je, ali i odvažan, a kombinacija sa Rolla aplikacijom kao vašim osobnim turističkim vodičem omogućava nezaboravnu avanturu o kojoj ćete pričati još dugo. Rolla je paket koji čine električni romobil, punionica i pripadajuća mobilna aplikacija, dizajnirani i izrađeni u Hrvatskoj zahvaljujući snažnom timu mladih stručnjaka.

Za više informacija posjetite web stranicu: www.rolla.hr

Campig Plitvice

NOVOSTI

News
SMOLJANAC 67, 53231 PLITVIČKA JEZERA

Gdje se nalazimo

Mapa
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]

Kamp Plitvice

Kamp Camping Plitvice nalazi se na iznimnoj lokaciji uz nacionalni park Plitvička jezera (3 km), najstariji i najpoznatiji nacionalni park u Hrvatskoj koji je uvršten u UNESCO-vu listu svjetske baštine. U kampu Camping Plitvice se boravi u prirodi i živi s prirodom. Sa svim sadržajem kamp je orijentiran za goste koji preferiraju sportske aktivnosti, boravak i kretanje u prirodi. Kamp raspolaže sa 17 mobilnih kućica, 30 parcela i 8 kamp mjesta za šatore, koje se prostiru na 16000 m². Kamp je otvoren cijele godine, a recepcija kampa radi 24/7. ISTAKNULI BISMO Otvoren od 14/08/2019 Vanjski bazen za odrasle i za djecu Kućni ljubimci su doborodošli uz nadoplatu Wifi pristup u svim smještajnim jedinicama Restoran u sklopu kampa Zona za roštiljanje u kampu Dolasci i odlasci na parcelama mogući 0 – 24 Kemijski wc 0 – 24 Kamper servis