Kamp Plitvice

Kamp s pet zvjezdica za odmor u ritmu prirode

Kamp Plitvice smjestio se u neposrednoj blizini čarobnih slapova Plitvičkih jezera, jedinog hrvatskog nacionalnog parka na Popisu svjetske baštine UNESCO-a. Okružen zelenilom, svježim zrakom, umirujućim zvukovima i mirisima prirode, ponudit će vam mirnu oazu daleko od gradske gužve. Oazu u kojoj ćete u moderno uređenim mobilnim kućicama i opremljenim parcelama, uz vrhunsku uslugu i ljubazno osoblje pronaći odmor kakav vam je potreban, bilo da je to opuštanje u bazenu, zabava s mališanima, sportske aktivnosti na svježem zraku ili vrhunski gastronomski doživljaj.

O nama
Doživljaj prirode na luksuzan način

PREMIUM & DELUXE mobilne kućice

Savršena udobnost vrhunski dizajniranih mobilnih kućica usklađena s prirodnim okruženjem omogućuje vam uživanje u modernom interijeru s pogledom na zelenilo idiličnog ličkog kraja te doživljaj sunca, vjetra, zvukova i mirisa netaknute prirode dok se odmarate ili objedujete na prostranoj terasi.

Luxury
Kamp Plitvice

SADRŽAJI

Prekrasno prirodno okruženje i udoban smještaj kampa Plitvice obogatili smo raznovrsnom gastronomskom ponudom domaćih specijaliteta,
bazenom za osvježenje u ljetnim danima, igralištem za najmlađe i sportskim igralištem za zabavne aktivnosti na otvorenom.

Relax
Naslovna
Naslovna
Naslovna
Naslovna
Naslovna
Naslovna
Naslovna
Naslovna
Naslovna
Kamp Plitvice

AKTIVNOSTI & INFO

Iskusite nezaboravne avanture ispunjene prekrasnim uspomenama na našoj jedinstvenoj destinaciji, koje će vam priuštiti naši partneri sa raznovrsnim sadržajima. Usluge se rezerviraju i dodatno naplaćuju na recepciji.

Enjoy

Doživite nezaboravno iskustvo letenjem paraglidingom iznad naše prekrasne destinacije.

Za dodatne informacije, posjetite web stranicu: http://www.sky-riders-paragliding-croatia.com/

https://www.facebook.com/paraglidingskyriderscroatia/

Biciklistički i planinarski izleti u netaknutoj prirodi, popraćeni stručnim vodičima i neodoljivim degustacijama ukusima i mirisima lokalnih delicija poput domaćeg meda, sira, voća i svježe pripremljenih napitaka domaćih proizvođača, savršen su oblik izbjegavanja gužve i stvaranja najviše nezaboravna autentična iskustva.

Za dodatne informacije, posjetite web-stranicu:

https://plitvicebike.com/

Na predivnoj rijeci Gacka, pronađite raznovrsne aktivnosti stvorene samo za vaš gušt.

Od quad avanture,kayakinga,rodeo bika, biciklizma do promatranja ptica.

Prozirni kajaci pružaju vam jedinstven doživljaj da zavirite u dubinu rijeke Gacke.

Za dodatne informacije, posjetite web-stranicu:

www.velebit.info

Odaberite avanturu koja odgovara vama i vašim prijateljima jer se rafting ne može ispričati, on se mora doživjeti. Budi dio #UNAdventure.

Ukoliko biste upotpunili svoj aktivni odmor poslije adrenalinskog raftinga, budite dio turističkih obilaska „Zemlje Vodopada“ u Nacionalnom parku Una.

Za dodatne informacije, posjetite web-stranicu:

www.una-kiro-rafting.com

Vožnja safari kroz guste šume Plitvičkih dolina, krške terene te iznad kanjona rijeke Korane pružiti će Vam nezaboravne doživljaje tijekom Vašeg odmora.

Za dodatne informacije posjetite:

https://www.facebook.com/QuadBuggy-adventure-on-Plitvice-Valleys-routes-499056423966098/

Ako ste ikada sanjali let kroz prekrasnu prirodu, dok se ispod vas nalaze primamljiva rijeka u koju se samo poželite spustiti, svoje snove možete ostvariti u Adrenalinskom parku Plitvice, koji se nalazi na samom rubu NP Plitvicka jezera.

Za dodatne informacije posjetite:

http://www.plitvickedoline.hr/info/rakovica-plitvicke-doline/aktivni-odmor/adrenalinski-park-plitvice/

Tako blizu, a ipak dovoljno daleko da svim osjetilima možete  doživjeti netaknutost prirode!

Vođene ture dostupne su tijekom cijelog dana, a naši stručni vodiči rado će vas upoznati sa svim tajnama krškog podzemlja. Nakon obilaska špilja, opustite se na našem idiličnom izletištu koje nudi brojne sadržaje, od aktivnosti za djecu i odrasle, do prave zelene oaze mira uz izvor i potok Baraćevac.

Za dodatne informacije posjetite:

www.baraceve-spilje.hr

Pouzdani konji, iskusni vodiči, te uvijek dobro raspoloženi domaćini očekuju vas na ranču Equus igni

Na leđima naših konja doživite ljepote prirode Plitvičkih dolina. Uživajte u tišini i čistom zraku jašući kroz šume, livade i planinske staze.

Ponude su prilagođene uzrastu i jahaćem iskustvu: šetnje za početnike, jahanje do nekoliko sati, poludnevni i dnevni izleti.

Za dodatne informacije, posjetite web-stranicu:

http://horseriding-croatia.com/

Ako se želite opustiti od ubrzanog načina života i riješiti stresa, meditacija je pravi izbor za vas.

Nudimo meditaciju u potpuno opuštenom, mirnom i prirodnom okruženju.

Ukoliko se želite osloboditi mapa i navigacija kako bi ste bezbrižno upoznali i pregledali Plitvička Jezera.

Nudimo vam turu s vrhunskim vodičem po Plitvičkim Jezerima.

Udisanjem zraka direktno iz košnica dobivamo višestruku korist za svoj organizam. Pored gimnastike disanja udišemo korisne čestice matične mliječi, peluda, propolisa i meda. Korištenjem cvjetnog meda podižemo i održavamo imunitet.

CARRIAGE RIDE (Smoljanac 67, Smoljanac 53231 Plitvička Jezera, +385 (0)53 652 484)

Dopustite nam da vas odvedemo u nezaboravnu avanturu kroz prirodu te dočaramo ljepotu i posebnosti ovog kraja.

Naši vjerni konji spojiti će bajku moderno opremljene kočije i poznate wagonette divljeg zapada.

Kočija je opremljena stolom sa utorima za piće.

Puštajte glazbu na BT zvučniku ili uživajte u zvukovima prirode.

 

Naš telefon, adresa: Šetalište dr Franje Tuđmana 1, 47000 Karlovac

Tijekom plovidbe na vjernoj replici drvene lađe iz 18. stoljeća naši lađari upoznat će vas s pričom i povijesti lađarstva, povijesti Pokuplja, potopljenim lađama i antičkim brodovima, pričama o karlovačkim sirenama, bogatstvu biljnog i životinjskog svijeta. Djeca će uživati u plovidbi i njima prilagođenoj interpretaciji, ispunjavat će radne listiće, vezati čvorove i stisnut brodsku sirenu.Tijekom plovidbe vide se ostaci starog željezničkog mosta srušenog u Domovinskom ratu i bunkeri iz Drugog svjetskog rata, Pavlinski samostan i crkva Majke Božje Snježne u Kamenskom. Putovanje izletnika prati niz životinja poput prekrasnog vodomara, orla štekavca, divljih patki, čaplja, kormorana, a ponekad se sretne i pokoja vidra ili dabar.

Danas Kupa poziva Vas da je upoznate, da osjetite njenu snagu i moć. Poziva Vas da čujete zvuk njene tišine, njenu prirodu i ćud.

Dovezite se sa stilom na Plitvička jezera!

Mi vam nudimo bezbrižnu i ugodnu vožnju s profesionalnim vozačem koji će vam biti na raspolaganju za sve potrebno. Putujući prema neponovljivim plitvičkim slapovima uživajte u prekrasnim krajolicima u udobnosti limuzine ili luksuznog kombija.
Zaboravite stres… i uronite u opušteni vikend! Naravno, kako biste svejedno ostali dostupni u vozilima na raspolaganju je WiFi internet.
Odmor iz snova je udaljen samo nekoliko klikova mišem. Izaberite između vrhunske Mercedes S klase, profinjene Mercedes E klase, elegantnog kombija Mercedes V klase te mnogih drugih.
Bez obzira dolazite li iz Zagreba, Zadra, Splita, Rijeke ili Dubrovnika, samo odaberite svoj omiljeni automobil, obavijestite nas o mjestu polaska – i avantura počinje!

campingplitvice

U studenom 2019. godine šire područje Grabovače proglašeno je trajno zaštićenim u kategoriji ZNAČAJNI KRAJOBRAZ. Na području značajnog krajobraza evidentirana je velika georaznolikost te su na malom prostoru skupljene sve one značajke koje Liku čine posebnom hrvatskom regijom i posebnom regijom krša Dinarida (Buzjak, Bočić i Pahernih, 2013). Posebno mjesto zauzimaju speleološki objekti čija istraživanja traju gotovo 180 godina. Isto tako posebnost ovog područje čine Velebitske breče koje su po litološkom sastavu , geološkom položaju i geografskom smještaju jedinstvena pojava u svijetu.

campingplitvice

Karlovački slatkovodni akvarij smješten je uz desnu obalu rijeke Korane. Objekt je ukopan a s vanjskih strana nasut zemljanim nasipima. Inspiracija za oblikovanje je povijesna jezgra grada: karlovačka zvijezda okružena „bedemima“, obrambenim zemljanim nasipima. Oko trga, ne narušavajući prirodni izgled doline Korane, skriveni su sadržaji akvarija. Izložbeni postav akvarija je prikaz flore i faune hrvatskih rijeka i njihovih ekosustava, geološke prošlosti te tradicijske kulture i povijesti porječja četiriju karlovačkih rijeka. Postav prikazuje tok krške rijeke – riječnu floru, faunu i njezinu bioraznolikost.
Na završnoj točki izložbe nalaze se stubište i dizalo koji posjetitelje vraćaju u ulazni prostor preko suvenirnice. U centru objekta smješten je prostor za analizu tehnoloških parametara vode sa znanstveno istraživačkim centrom i prostorija za aklimatizaciju riba.

campingplitviceRolla električni romobil siguran je, ali i odvažan, a kombinacija sa Rolla aplikacijom kao vašim osobnim turističkim vodičem omogućava nezaboravnu avanturu o kojoj ćete pričati još dugo. Rolla je paket koji čine električni romobil, punionica i pripadajuća mobilna aplikacija, dizajnirani i izrađeni u Hrvatskoj zahvaljujući snažnom timu mladih stručnjaka.

Za više informacija posjetite web stranicu: www.rolla.hr

Campig Plitvice

NOVOSTI

News
SMOLJANAC 67, 53231 PLITVIČKA JEZERA

Gdje se nalazimo

Mapa

Kamp Plitvice

Kamp Camping Plitvice nalazi se na iznimnoj lokaciji uz nacionalni park Plitvička jezera (3 km), najstariji i najpoznatiji nacionalni park u Hrvatskoj koji je uvršten u UNESCO-vu listu svjetske baštine. U kampu Camping Plitvice se boravi u prirodi i živi s prirodom. Sa svim sadržajem kamp je orijentiran za goste koji preferiraju sportske aktivnosti, boravak i kretanje u prirodi. Kamp raspolaže sa 17 mobilnih kućica, 30 parcela i 8 kamp mjesta za šatore, koje se prostiru na 16000 m². Kamp je otvoren cijele godine, a recepcija kampa radi 24/7. ISTAKNULI BISMO Otvoren od 14/08/2019 Vanjski bazen za odrasle i za djecu Kućni ljubimci su doborodošli uz nadoplatu Wifi pristup u svim smještajnim jedinicama Restoran u sklopu kampa Zona za roštiljanje u kampu Dolasci i odlasci na parcelama mogući 0 – 24 Kemijski wc 0 – 24 Kamper servis